Het is een teken des tijds: stijgende prijzen. Ook in de audiohandel kunnen we er niet omheen, zeker niet met de toegenomen kosten óveral en de uitdagingen in de wereld van productie en logistiek. We blijven graag transparant over de ontwikkelingen, dus delen bij dezen een bericht van het Franse Devialet, dat besloten heeft om per vandaag – maandag 2 september – een deel* van het assortiment in prijs te verhogen.

Devialet wijt de prijsstijging concreet aan ‘stijgende kosten voor onderdelen, productie en verzending’. “Door de prijzen dienovereenkomstig aan te passen, kunnen we de productkwaliteit en -beschikbaarheid blijven leveren die je van ons gewend bent.”

Geen compromissen op kwaliteit

Het bericht van Devialet heeft met dat laatste dus ook een positieve keerzijde. In plaats van op zoek te gaan naar goedkopere, minder geschikte materialen of de productie uit te besteden aan een lagelonenland waar geen zicht is op de kwaliteit, belooft de fabrikant uit Parijs de zo van Devialet bekende uitzonderlijke kwaliteit uit eigen huis te blijven leveren.

Nog eens herinnerd worden aan die kwaliteit? Lees dan ons interview met de winnaars van de Devialet Gemini II uit een eerdere prijsvraag nog eens terug!

*kijk hier voor de actuele prijslijst van Devialet.